Friday, February 11, 2011

saloon fasha sandha

saloon chinta...minat drama chinta..tak leh miss..hehe

i teringin nak pergi ke saloon fasha sandha la..hehe
kalau ikut plan my dear peter...
dia nak bawak i g saloon yg cute tu this sunday!!..yeay!!

 
teringin jgk nak try servis saloon kat sana...
saloon dia je dah cute n sweet!!...hehe...
tak sabar nak jejak my lovely steps kat sna...
ye la..slalu g saloon kat ampang park...
kat maju junction...ni nak try la plak..
kat wangsawalk kan?...wait n see...
my dear peter nak bawa i..hehehe......
peter ni mmg minat fasha ni...
lets go together?..hehe

4 comments:

  1. pandai ke di fasha buat tuh,cam xreti jer...hahaha
    mesti mahal giler nih,maklum la salon nama panas...

    ReplyDelete
  2. hehe..ntah la wawa....tu yg nak pi tgk...tp biasa saloon ni standard la...huhu...wash cut blow n treatment rm 60 kite wat kat maju junction..xtau la ni brapa...tp kalau ade member kad club fasha..ade diskaun tau..hehe

    ReplyDelete
  3. pi la try,nnt bgtau rege dia,,,,

    ReplyDelete
  4. haaa....pegi tau...
    nnti habaq mai kt sini kasi story the mori...hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...