Thursday, February 10, 2011

Harimau Malaya mengaum lagi

PENYERANG Malaysia, Safee Sali (tengah) membuat percubaan sambil diasak pemain Hong Kong pada perlawanan persahabatan di Stadium Shah Alam, malam tadi.
wah...makin hebat dah kan skuad negara kita ni...
i bangga sangat....walaupun friendly match je...
tp skuad negara kita dah bukti kan kemampuan kan?....hebat
syabas la...
negara kita menang dgn 2-0..
Satu gol dalam setiap separuh masa oleh kapten, Safiq Rahim pada minit ke-44 dan Mohd. Amirulhadi Zainal pada minit ke-91...
bayangkan...sejarah perlawanan dgn hong kong..
skuad malaysia tak menang tau kalau tak silap i lah...
means kualiti permainan mmg meningkat...
petanda baik utk future skuad footballkita..
SYABAS!!!...

nak story lebih lanjut click link ni k...

2 comments:

  1. tahniah skuad Harimau Malaya.. kalo ikot rekod memang tak pernah menang.. makin mengikat prestasi diorang nie.. dah lama tak g stadium nie.. last masa mengandung 7 Bulan.. sekarang anak dah 8 bulan pon..

    ReplyDelete
  2. wah..best la..atleast dpt rasa suasana kat stadium tu..hehe...i slalu tgk kat tv je...hehe..tu la...skuad harimau mmg hebat la..harap akan terus meningkat...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...