Saturday, March 8, 2014

WAH !!! MASYUK LA... $$$

Mula-mula i tak percaya benda-benda mcm ni
tp lepas tgk kawan kat facebook asik cerita pasal ade je suit masuk tertanya tanya la jgk....
ye la..sekarang kan cost of living dah tinggi..
terpaksa la cari side income yang lain....
then i try tanya kawan i ni..dia cikgu vokal choir i...
cikgu delly....then dia la suggest i kat bisnes ni....rupa nya modal kecik je...so i try la...brani la skit take the risk....sbb kalau hilang tak la rase ralat sgt....
tp bila try...x sangka secepat ni dapat pulangan...ye la..modal kecik pulangan pon setimpal la ..tp untung jgk la..hehe....
betul la...rezeki berbisnes ni....pelaburan demi mase depan..hehe
tak susah pon...yg penting niat kta nak usaha...

im happy with my life...hehe...tata~~

Sunday, March 2, 2014

Weekend Yang Busy......

Ha....why busy??...
sebenarnye sbb next week i nak bercuti panjang....
so kene la settle kan keje yang ade kan...
takde la customer menunggu lama...
so kene la OT SUKARELA k....hehe
 ye la...bila lagi nak settle kan keje...coz weekdays dah mmg akan ada keje semasa....so...berkhidmat la dgn ikhlas...hehe
Yesterday after buat keje...terus pergi rumah my friend...
dia buat birthday party for her daughter 1 year old...
My son darren tak sempat buat coz dia kene admit ward coz keracunan susu for 11 days...so xda rezeki la kan....
pic pon tak sempat nak snap smlm...hehe...
tp best sgt party Orked Tihani....sesedap nama baby yang diraikan..hehe...
hmm..k la...nak sambung wat keje...
~~~tata..~~~  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...