Monday, June 17, 2013

WANT TO SELL SUSU S26 TWIN PACK 1.2KG 0 -12 MONTHS

HAI SEMUA....
ADE IKLAN SKIT...HEHE
I NAK JUAL STOCK SUSU BABY I..
KENE TUKAR SUSU LAIN...
SO I NAK JUAL LA SUSU S26 1.2KG....
HARGA PASARAN RM70.... I NAK JUAL RM 56 FREE POSTAGE
ADE 3 KOTAK...EXPIRED 2014
SO SIAPA BERMINAT SILA LA PM YE....
 

Friday, June 7, 2013

CUTI - CUTI KAPIT SARAWAK

Hai friends !!...
Today last day i keje sebelum cuti...hehe
minggu depan naik flight balik kampung husband kat Kapit.
(bukan tempat bot karam tu ye)
dekat setahun tak balik...rindu my mother in law tau..
hmm...neway nak cite skit....
nak pi kampung husband i ni bukan dekat...and bukan senang....
mula - mula kene naik flight....kami naik Airasia
landing kat airport Sibu...
then kat airport tu amek teksi RM35 ke waf or jeti sibu la....
then naik express (feri mcm kat langkawi tu)
sorang RM25....sampai la ke jeti bandar Kapit...
dari jeti tu...i kene la naik van penumpang ke kampung husband...
kat Ulu Yong....dalam 20 minit la...sorang tambang dlm RM5 mcm tu....
and for ur info...baru 2 minggu kampung husband i tu dapat elektik...
kalau sebelum ni kene beli minyak untuk hidup kan generator....
rupa nya cost of living kat kapit tu lg tinggi.....tp diorg tak pernah merungut....
sbb warga Kapit ni jenis survival la...semua nya tanam sendiri...
ayam bela sendiri.... nak ikan menjala sendiri ...
kalau korang pergi sana korang tau la mcm na hidup sana....
bayangkan...kalau beli ayam kat kapit....
seekor boleh jatuh dekat RM40 tau....terkejut i...
hmm...k la...nanti i sambung lepas i dah balik dri kapit....
boleh sharing sharing photo skali...
atleast korang nampak la mcm ner rupa bandar Kapit tu..hehe...
 

Tuesday, June 4, 2013

Im back with my cute MIX baby

Hello u all!!...hehehe...
im back lepas bertahun kot...hahaha....
tibe tibe je rase nak membebel kat blog yang dah bersawang nie...
nama pon laman sesawang kan..hehe...
hmm...bz la beberapa bulan ni...dengan pregnant nye..
then bersalin nye....pastu berpantang nye....
then bz dengan baby nye..
so hari ni tibe tibe ade mood nak bebel...
coz baru lepas intai intai blog orang lain...
survey pasal trip pi Singapore...
 
just nak introduce my cute mix baby (mcm la artis nak intro bagai)
hmmm....nak juga intro lantak la orang nak ckp ape..my blog ske hati la...hehe
 
ha ni pic mase my baby 1 month

ni pic masa dia 2 weeks

ni latest la

5 months ++

 ha...my baby ni name dia DARREN ANAK PETER...
mummy dia CHINDIAN thats me n daddy dia IBAN....
so my baby is ICHIBAN la...hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...