Tuesday, June 4, 2013

Im back with my cute MIX baby

Hello u all!!...hehehe...
im back lepas bertahun kot...hahaha....
tibe tibe je rase nak membebel kat blog yang dah bersawang nie...
nama pon laman sesawang kan..hehe...
hmm...bz la beberapa bulan ni...dengan pregnant nye..
then bersalin nye....pastu berpantang nye....
then bz dengan baby nye..
so hari ni tibe tibe ade mood nak bebel...
coz baru lepas intai intai blog orang lain...
survey pasal trip pi Singapore...
 
just nak introduce my cute mix baby (mcm la artis nak intro bagai)
hmmm....nak juga intro lantak la orang nak ckp ape..my blog ske hati la...hehe
 
ha ni pic mase my baby 1 month

ni pic masa dia 2 weeks

ni latest la

5 months ++

 ha...my baby ni name dia DARREN ANAK PETER...
mummy dia CHINDIAN thats me n daddy dia IBAN....
so my baby is ICHIBAN la...hehehehe

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...