Thursday, February 10, 2011

Mrs. Zach's First Give-Away : Free Photoshoot Uols!



wah!!...ade GA yang sangat2 best....hehe....
jom join...syarat2 dia senang je...i've waited this type of GA!!...
- i dah jadi follower.....
k nak bina ayat lak ni..hehehe
                  ("saya nak menang mrs zach's first give away kerana.....(tidak lebih 200 patah perkataan")
 * saya nak menang mrs zach's first give away kerana saya amat minat lah teknik2 
and the way the photo is edited...lagi i x penah photoshoot my family pic...
xda peluang lg...kalau menang GA ni..confirm la dapat menyerlahkan 
lg special nya my family...dgn berbilang kaum ada ciri2 1malaysia lg..
hehe...tambah2 teknik photoshoot yg superb!!*....ape lagi..saye nak kongsi 
la GOOD NEWS!! ni kat my friends,,jom kawan2....

click link ni k if nak join....
mrs zachs



tags:
due date: 20th feb 2011

3 comments:

  1. eee...u comel la. comel adalah antara perkara yg menarik minat photographer. hehehehe..thanks sbb join. mana tau ur luck kan. kalau tak pun...mana tau tetiba i nak pakai model..i call u ye :D

    ReplyDelete
  2. hehehe..boleh je...anytime!!..hope im lucky la..

    ReplyDelete
  3. harapan kian meninggi...comel tang mana tuh...tetttt...hahaha...
    best la ko...jadi model tuh...
    mesti si peter gelak jer...lalalalla

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...