Tuesday, February 8, 2011

Karnival Wow! Putrajaya 2011


Its coming!!...jom kawan-kawan kita ramai-ramai gi karnival WOW!
hehe...excited i tengok persiapan for this event..hehe
sampai jalan pon di tutup ni..confirm jamm....
ape lagi..putrajaya kan banyak bas..naik la bus beramai-ramai..hehe
dengar kate ade belon panas...ade pameran F1...
macam-macam jualan...artis pon ade tau...
kalau tak silap i...artis yg perform Ella...
Awie....Amy search...Hujan...Mila and Ito...hehe....

below is the details la...
KARNIVAL WOW! PUTRAJAYA 2011

DATE: 11 FEB - 13 FEB 2011
VANUE: TAPAK PASAR TANI, PRESINT 2.

HA...APE LAGI...LETS GO!!..HEHE

4 comments:

  1. aah pejabat dekat sangat ngan kernival nih.mcm2 ek event..bislah poket nie.hikhik.tq for info sb tanya2 gak apeplak khemah tuh.alik2 kpung jer nengok ada banyak kemah

    ReplyDelete
  2. hezrina: tau xpe...bis la poket...tambah2 yang dekat je..hehe...kalau duk jauh leh lg pk byk kali..hehe

    ReplyDelete
  3. ttg HB tuh..sebenarnya taklah lagi bagus dr nuffnang.sama2 bagus cuma syarat nuffnang lebih ketat cket n tak leh klik klik banyak kali cam HB.HB nie bleh klik banyak kali=)

    kalu tak dapat pape income lagi,just g kat pertanyaan nuffnang n tanyajer ape2 yang kita ras nak tanya=)nnt nuffnang jawab n bagi cara how to earn income dlm nuffnang..

    ReplyDelete
  4. HAHAHHA...ramai2 menghabiskan duit sblm dpt gaji pulak...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...