Tuesday, February 22, 2011

MIRI !! HERE I COME!!

hello semua!!....rasa mcm lama je tak update my blog..hehehe
(macam la ade org baca blog i ni).......hmm...i just nak bg tau....
yang 3rd march 2011 until 8 march 2011 i akan bercuti!!...
bercuti kat mna?..ha kat Miri, Sarawak!!...hehe
1st time ni nak g Miri...
u all tau tak ape yg best kat sana?...
leh i jalan2...hehe..nak shopping mayuh2..hehehehe....

ha..my dear Peter kate..nanti kat Miri...dia nak bawa i...
makai makanan yg sedap..hehe...ulat mulong name nye....
tak pernah pon mkn tuuuuu.....ulat???????.
ha..ulat ni la dia nak bg i rasa...sedap kate nye..huhuhu...
seram je tgk...tp org kate kaya dgn protien tau..hehe

owh..lg satu dia nak ajak i makan obor-obor....jellyfish??...
leh makan ke?..exotic betul dia ni..huhu.....yang i tau ..
spongebob dgn patrick je ske main2 dgn jellyfish....
huhu...makan tak penah la....mcm ni ha....

hmmm.....tak pe...nanti kalau dah try..i amek picture la k...
pic ia kat miri and i makan makanan exotic..hahaha....
seram je pk...tgh bayangkan ulat tu gerak2 dalam mulut ni....eeeeeeeeeee....
i nak try yg dh goreng je la...tak sanggup eat it raw...huhu....
k la...tata for now..hehe....

2 comments:

  1. obor obor tue aku leh terima lg,sbb die rase cam sotong jer...org kate la...
    yg ulat tue aku xleh tahan...sedap macam mana pun dah nama ulat...ohhh tidakkkk!!!!

    ReplyDelete
  2. tak pernahlah makan obor2.yang ulat tuh,tergedik2 goli nak makan...eeei

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...