Thursday, February 24, 2011

PATUT LA TAK JUMPA SALON CHINTA FASHA SANDHA!!!

u all ingat tak yg i bg tau....i nak pergi salon fasha tu....salon chinta
rupa-rupa nya bukan dalam wangsawalk la....
i punya la mencari ..dah tak terkira dah pusing2 dalam tu...
still tak jumpa2 jgk....sabar je la...
then i blogwalk la kat blog kawan2....
jumpa blog nameeroslan ...thank to her...
atlast i know where it is now..hehe
i bukan la peminat fasha...but i nak try jgk servis kat sni...
i slalu pergi ampang park or majujuction je....
saje nak try tukar angin..hehehe.....
saloon n beauty centre lg...mesti mcm spa kan??..hehe...

so gurls...lets try??...ni promo dia....
ok la...normal rate la...coz i buat hair treatment slalu for my hair ni
dalam rm60 kat maju juction(salon fav ku since school)  tu.....nak ajak la 'org' teman..hehehe
dia ni peminat fasha ni..mne tau dapat jumpa lak fasha..hehehe....jom pi wangsawalk (bukan kat dlm tp behind)

6 comments:

  1. dear...dekat je dgn my working place. dekat luar tau, cari KK mart & HSBC. saloon dia kat bahagian atas, wrna purple dh nampak dr jauh. me pun nak buat treatment jg. hehehe

    ReplyDelete
  2. wah..ok2..nak try jgk ...mne tau fasha leh kongsi beauty tips kn.??..hehehe...neway thank u mrs. zach...

    ReplyDelete
  3. pi jgn tak pi,nnt update n3 tau,nk gak tgk salon die tuh...tpi klu jumpa kim salam syg aku kt die...,jgn jgn slalu blakon ngan adi putra sgt,boring tgk dah...my hero aku tuh..kah kah kah

    ReplyDelete
  4. Qaseh:hehe...adi putra tu handsome kn??...padan pe...ye la..pelakon serasi..ade aura la diorg tu...mcm shah rukh khan n kajol la..hehehe

    ReplyDelete
  5. owh...kat maju junction je ke...leh la pi nanti

    ReplyDelete
  6. blakang wangsawalk la cik ala syg..hhe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...