Tuesday, April 26, 2011

kenapa jadi macam ni?

kenapa mcm ni?...u all pernah tak rasa hati ni mcm dah berkecai sgt...
hancur...pastu kalau dgr lagu mcm rossa-hati yg kau sakiti...
mesti u all playback banyak kali....
dis is how i felt now....huhu....
perasaan mcm saat2 yg u all dah tunggu dgn sabar..lama dah..tibe2 macam takda makna je...
penantian tu macam no point for me at all....
sbb penat tau bila kita je yg hargai sesuatu relationship...
tp pihak lg satu wat donno je....i dah banyak sabar...
i rasa mcm tak leh nak teruskan lg dah...
friends...i think dats it...i hv to end dis...
once n for all....

P/S: i miss u more now.....feel like want to be near with u....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...