Thursday, April 21, 2011

berdua di malam rabu


ha...u all nak tau ke?...ape nye kisah berdua di malam rabu?...
hmm...semalam...i dgn Mr.Peter...berdua-duaan di...
B4 dan B5....hmm...tp sebenar nye xda la berdua..hehe..
duduk bersebelahan je..padahal punya la ramai org lain...
penuh tempat tu...hmm...sebenar nye kami tgk movie...
hehe...cite ape?...ha..Source Code...biase la..
kalau dah cite Army ni...sape lg yg ske...MR Peter la...
i layan je....bila dah layan..rupanya best la plak cite ni...
rasa kejap je movie tu...mmg fokus habis la...
padahal fokus sbb tgh bayangkan hero dia tu my hubby la..hehe
hmm...jalan cerita dia pon best...cerita dia pasal army ni...kapten ape ntah..
dia terkorban...then dia dijadikan bahan uji kaji tentera udara...masuk kat dlm stimulator
itu kate my hubby la...hehe....then dalam 8 minit..kapten tu kene cari pengebom yg 
bom tren...kalau meletop je...dia kene buat lg misi yg same...
asik meletop je kapten tu..huhu....

i tak leh cite lebih2...u all pergi la watch dat movie k..

ha..ni la tiket kami berdua....hmm..cian my hubby...duduk sebelah dis girl...
pelik je dia tu..nangis sorang2...gelak sorang2..siap tepuk tgn lg tgk movie tu...
dah la makan hotdog bunyi 'chiop chiop chiop'...kuat siot..
bayangkan dalam bunyi movie tu yg kuat leh dgr!!...
sabar je la...hehehe....k la...tak baik kutuk...i tak kutuk..just nak cecite cecite je kat u all....

p/s: owh..lupa nak bg tau...smlm kami ade beli something la...
sedut2 lg..hehe...nak tau ape?..tungguuu...ceh mcm ape je..hehe...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...