Tuesday, March 1, 2011

kenapa nak compare kan dgn ur ex!!!

hmm...pelik la...td ade la my friend ni mengadu....
cian dia....dia punya la ikhlas dgn awek dia ni....
tp awek dia layan mcm sampah je...
boleh kata laki ni bg semua la yg awek dia nak....
tp bila tak dapat je...awek dia mesti banding kan dgn EX dia...
u all rasa mcm na?...tak ke kejam name nye tu...
sepatutnya..benda dh lepas jgn la nak di ingat....
setiap org ade keistimewaan yg lain2....
hargai apa yg ade depan mata....
nanti dah hilang..sendiri yg merana....
i pon x tau nak ckp ape dh....
all i can do is being a good listener je....
to that girl....sedar la sebelum terlambat.......
layan la orang seperti mana kita nak dilayan.....
hmm...lepas kan geram kat blog je.,..hehehe,....

2 comments:

  1. wah buruk perangai, dah tu nape dulu dia clash ngan x dia klau asyik2 nk bandingkan jer. apa daaa... cuba soh kawn u plak wat2 perbandingan ngan x dia dulu. menyirap tak?

    ReplyDelete
  2. maknanya dia takleh k=lupalah tuh ex dia.kalau sayang sangat kena break off?mcm mcm hal..surul mbr crik awek barujelah senang.takpayah sayang org yang tak sayang kt kita

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...