Thursday, March 17, 2011

FUYOOO!!...5 STARS LA!!

wah...serius best tau...mesti u all nak tau kan...
kenapa 5 stars ni lak...tibe2 je...
hehe...ye la...i nak cerita...
i bangga la dgn apa yg i dh tgk smlm!!...
cite dia mcm ni....i dgn my friend...AMY...
pergi tgk movie....mula2 tu amy kate la...
'mcm na kalau xda org yg tgk movie ni'
then i kate la..'mesti ramai nye...tiket pon habis'
skali..mase kami pergi beli pop corn...bukak je cinema 2...
semua org yg ade kat lobby GSC serbu masuk...
terkejut...mmg 1st time i tgk movie malaysia dapat sambutan HANGAT mcm ni tau...
ape lg..i dgn amy pon teruja la...hehe....himpit2 masuk....
nak amek pic x sempat..sbb ramai woo....
then dah masuk je..movie bru start pop corn dah abis..hehehe
teruja kot...atau lapar..hehehe.....
ha..mesti korang nak tau kan...movie ape...
lupa lak nak bg tau....
HIKAYAT MERONG MAHASUASA..oppss..MAHAWANGSA...
hehehe....mahasuasa tu pak cik dia..hehehe...
mase movie tu..i mmg fokus la..ye la..org kate...
HISTORY ni boring kan...tp cara movie tu dibuat...
susunan dia...jalan cerita...mmg best la...syabas la kat yusry KRU n semua yg terlibat....
i rase mcm nak tgk lg je....mmg REAL la perang2....feel je ...hehe...
nak cerita lebih nanti mcm x surprise lak...
ape lgi..u all pi la tgk....dgr kate movie ni akan ditayangkan for 
1WEEK je tau..huhu.....nape la tak 2 WEEKs mcm movie lain...huhu....
k la..tata...enjoy watching....

1 comment:

  1. promote nampak...bape persent dpt??hehehe
    aku nk tgk kt tv jelah...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...