Thursday, January 13, 2011

tiba2 teringat my persian 'siam' cat..

My FiffY

Haa....ni la my Mix cat...bukan tuan dia je yg mix2 ni..cat pon mix jgk
hehehe...neway.sebelum cite pasal my cat....
just wanted to inform semua yg my car dah dpt smlm!!...abis aksi drift i belasah...hehe
mesti korang pelik ape kene mengene drift n my cat?..kan?.
ok la..tak nak cite panjang2..dalam masa berdrift tu...ada la meow2 ni
lintas jalan mmg berani mati la dia lintas jalan...terus la
memory Fiffy kembali...hehe

ni picture2 fiffy yang i nak kongsi..there's alot picture of fiffy..photogenic la kate kn..hehe
nah tgk la yer..then i akan bagi biodata dia ...

ha..ni dia pon nak handbag gak.. 


waiting 4 mama 2 come home

cheeseeeeee!!

byk kali kene marah ni..tp degil..ikut sape la ni??

ha..empuk..tu yg feel je dia landing..
 
hmm...dalam banyak2 kerenah dia ni...1 je yg memang tak leh terima...yg lain tu leh sabar lagi
1 ni je yg slalu buat mama i jerit...mmg marah tahap gaban la..
dia ni mmg pemusnah alam ...

sedap dia landing kat my mom nye Pokok2..
habis my mom's plant..all of them died...yg idup pon plants with small pots je
k la...ape2 pon i love fiffy so much...ni biodata dia k...

NAME : FIFFY THE DISTROYER

AGE : 12 MONTHS

FAV FOOD: IAMS & CADBURY CHOC

HOBBY: CHASING MY LIL BRO'S LEGS

SPECIALTY: MAKING THE WHOLE HOUSE GO CRAZY

that all la..if nk cerita pasal fiffy ni sampai bila pon tak abis...hehe..tata...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...