Friday, January 21, 2011

Masihkah Ada Kasih

ha..mesti tertanya dengan title entry ni kan?...
sebenar nye..i tgh baca novel ..tajuk dia ni la...
Masihkah Ada Kasih...ni actually novel bm yang ke-2 i baca...
the 1st one is Sehangat Asmara..best...
so yang 2nd ni pon best jgk...

hadirlah kasih...walau sedetik cuma......
ha...ni la buku tu..hehe....penerbitan karisma...
 best la jgk jalan cerita dia...pasal Suraya...cabaran hidup yang dia lalui...
realiti anak-anak...yang tak leh nak jga ibu bapa..
dah berjaya...lupa diri...best la..hehe...sebenarnya novel ni my sis yang punya...
i cilok...boring2...try la baca...then rasa best,...alang2...terus kan je la...
hehe...smlm malam i start baca...now dh halfway...tak tebal pon...
200 pages only...hehe...ikut hati memang leh habis cepat..tp tgk mood jgk..
kalau baca je...1 keje tak jalan..hehe...nanti i kongsi the next book yang akan i baca..
kene la abis kan ni dulu..hehe....cya!

3 comments:

  1. wah2....sudah mule bercinta dgn buku jiwang...lalala

    ReplyDelete
  2. hehe...ni pon cilok adik punya la wawa...hehe...lame dah x baca2 novel ni...

    ReplyDelete
  3. terima kasih kerana sudi membuat entri novel saya...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...