Friday, December 27, 2013

SEDIHHHHHHNYEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Sedihnye..... my BFF nak kawin dis 25 january 2014....
ye la...sedih sebab i tak dpt pergi....tak mungkin kot nak pergi
after what had happened.....walaupun hati ni nak sgt tgk dia on her big day!.....she is the bestest BFF i've ever had...
dah mcm adik beradik dah.... even kami mula rapat pon tak lama..
tp sebab mmg serasi sbb tu cepat je jd rapat....
mula kenal dia mase tahun 2005....kami start rapat..mase tu form 6...bahagia sgt berdua...smua kami kongsi...
sampaikan family dia pon dah mcm my family...
jujur mmg rindu time2 mcm tu....skrang ni just jadi silent reader kat blog  dia...n ikut perkembangan dia kat facebook..tu je yg i mampu skrang....ITS ALL BCOZ OF MY BIG MISTAKE...
YES I DO REGRET IT...BUT THERE'S NO WAY FOR ME TO TURN BACK.....

TO MY DEAR BFF @ BFY
semoga awk bahagia selalu dengan future husband ..
and happy married life my dear BFF...
i will always pray the best for u....
lots of luv...STAR.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...