Monday, December 5, 2011

MAKE OVER FOR 2012 .... ???... AZAM BARU 2012?


HMM....Nak change my imej skit la....
boring dah dengan same hairstyle....
ade cadangan?....
ade terfikir nak buat digital perm ..
ala-ala K-POP tu...hehe...tp tak tau la sesuai ke tak ..hehe
tak pe....kalau nak berubah mesti la berani
hadapi RISIKO....hehe....
hmm...then azam 2012 plak...
banyak...antara nya azam recycle (azam yg dibawak tiap tahun)...hehe
but yang betul-betul i nak try capai ...
TURUN KAN BERAT BADAN 10KG!!
dahsyat...asik tak tercapai...
ye la...asik menternak lemak tepu je....
nak rasa jgk perasaan orang yang SLIM....
k la...ni nak list kan semua azam 2012
masa untuk perah otak jap...
~tata~  

4 comments:

  1. ko nak turun 10kg senang jer...
    jgn menternak lemak diwaktu malam kul7 ke atas..
    konfom lemak ko menangis....

    ReplyDelete
  2. tu la....nak buat la...sejak kawin asik ternak lemak je...sbb teman peter tu makan...huhu....lepas ni nak control...xnk ternak lemak dah...nak cantik punya pasal...hehe

    ReplyDelete
  3. Semoga azam nak kurang 10kg tu nanti tercapai....

    ReplyDelete
  4. Suka blog U!..comey sangat macam tuannya..hihihih..btw just nak share...nak turun weight senang jer..jangan makan benda bukan2 tau sebab tak elok untuk dalaman badan..so I suggest u pakai corset. Alhamdulillah I dapat turun weight dengan cepat dalam sebulan. Furthermore badan lebih curvy...hiihih..check out my blog! syidasham.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...