Tuesday, June 7, 2011

LOVE HURTS!... TENGOK ORANG YANG KITA SAYANG KAHWIN DENGAN ORANG LAIN


mcm na kalau u all berdepan dgn situasi ni?...
u all akan pergi ke tak?...
wedding orang yang u all sayang sgt2...
tp masalah nya bukan wedding u dgn org tu...
wedding tu is for orang lain bersama org yg u all syg tu...
ayat i dah mcm ape je..hehehe.....
hmm..kalau jd kat tempat i...i mmg x sanggup la...
hati ni sakit je....
Si A ckp kat si C : "Si B tak ajak u ke for her wedding?..."

Si C: "ada ajak...lgpon tak tau free ka tak...
bukan tak nak gi...tp tak sanggup...
tak nak sedih and tambah terluka...
im happy for her..... "

see.....love hurts...it needs sacrifice....
biasa nya true love ni is the one who are willing to make sacrifice....

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...